- Back to Home »
- 赤ワインが原因による頭痛にサヨナラ。Goodbye headaches from red wine
martedì 1 settembre 2015
赤ワインが原因による頭痛にサヨナラ。
(Article published in Japan)
ワイナリー、ヴェーリョ・ミケリーノ&フィーリョが生産する低ヒスタミンのワインを、ワインに敏感な方、ヒスタミン含有の食物を受け付けない方々に捧げます。
The winery Veglio Michelino & Figlio produce LOW HISTAMINES, wines dedicated to wine sensitive and histamines food intolerant.
国際的なワインコンサルタント、セバスティアーノ・ラメッロと醸造家、オズヴァルド・ヴェーリョのチーム“ローヒスタミンズ”による近年の調査の実施に感謝したいと思います。これはワインに対して敏感な人、食物不耐性の人に捧げる話です。
この“ローヒスタミンズ”が認証するワインはヒスタミンが1リットルに対して0.5mg以下のものです。通常赤ワインには1リットルに対して4mgから20mgのヒスタミンが含有しています。このワイン達は人々に飲まれ、特に赤ワインは頭痛、片頭痛を引き起こしています。
Thanks to research conducted in recent years by the international wines consultant Sebastiano Ramello and the group "Low Histamines" together with the wine maker Osvaldo Veglio, we talk about wines dedicated to wines sensitive and food intolerance. The "Low Histamines" certifies wines with a histamines value lower than 0.5mg / liter (usually red wines have average histamines content between 4mg/l and 20mg/l). This wines are addressed to those people who drink wine, especially red one creates to their headaches and migraines.
最初の“ローヒスタミンズ(Low Histamines)”の認証を受けた2つのラベルはピエモンテのヴェーリョ・ミケリーノ&フィーリョ、ランゲの中心地に所在する生産者が作るドルチェット・ダルバDOCとバルベーラ・ダルバDOCです。
The first two certified label “LOW HISTAMINES” are both two Doc from the Piedmont winery Veglio Michelino & Figlio located in the heart of Langa territory: a Dolcetto D’Alba Doc and a Barbera D’Alba Doc.
“ローヒスタミンズ(Low Histamines) ”に品質保証されたワインはオレンジのキャップシール、そして“ローヒスタミンズ”のトレードマークと“ワインセレクション セバスティアーノ・ラメッロ”のメダルシールで見分けることが出来ます。
“Low Histamines” wines can be recognized by the orange cap, the certification trademark Low Histamines and by Wine Selection Sebastiano Ramello medal as a guarantee of quality.
問い合わせ先: info@lowhistamines.com
(Low Histamines, ローヒスタミンズ Sebastiano Ramello, セバスティアーノ・ラメッロ Veglio Osvaldo, ヴェーリョ・オズヴァルド Veglio Michelino & Figlio, ヴェーリョ・ミケリーノ&フィーリョ Wine Selection Sebastiano Ramello, ワインセレクション セバスティアーノ・ラメッロ Dolcetto D'Alba, ドルチェットダルバ Barbera D'Alba. バルベーラダルバ )