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- Diano D'Alba Docg LOW HISTAMINES - The fisrt Docg Low Histamines
lunedì 19 ottobre 2015
THE FIRST WINE DOCG LOW HISTAMINS
Il Primo Vino Docg Low Histamines
Yesterday, Sunday, Oct. 18, 2015, during the event "walk of Sori", was presented at the winery Veglio Michelino & Figlio di Diano D'Alba Langa territory Piedmont region Italy, the first certified wine Low Histamines DOCG, recommended for wine sensitive and histamines food intolerant.
A high-quality wine, which is within the parameters of the certification "Certified and Guaranteed Denomination of Origin". A step forward in the work and research of Low Histamines.
Thanks to the hard work of Sebastiano Ramello and oenologist Osvaldo Veglio, today's the wines sensitive can be tasted in harmony also an important DOCG wine from the territory of the Langa Piemonte region: a DIANO D'ALBA Docg vintage 2014 (made with 100% Dolcetto grape prom Diano D'Alba territory)
A wine with intense aromas of fresh fruit, mainly cherries; fresh on the palate, harmonious, where are found as the nose again red fruits, mainly cherry; leaving a dry lingering almond aftertaste.
VERSIONE IN ITALIANO
Ieri, Domenica 18 Ottobre 2015, durante l'evento Passeggiata dei Sorì a Diano D'Alba, è stato presentato presso l'azienda vinicola Veglio Michelino & Figlio il primo vino al mondo DOCG certificato Low Histamines, suggerito ai sensibili ai vini e intolleranti alimentari alle istamine.
Un vino di alta qualità, che rientra nei parametri del Certificato di Origine Controllata e Garantita. Un nuovo passo avanti nel lavoro e ricerca portata avanti dalla LOW HISTAMINES .
Grazie al duro lavoro di Sebastiano Ramello e dell'enologo Osvaldo Veglio , oggi i sensibili ai vini possono degustare in armonia anche un importante vino rosso Docg del Piemonte quale Diano D'Alba Docg annata 2014 (un vino prodotto con 100% uve Dolcetto del territorio di Diano D'Alba nel cuore della Langa)
Un vino dai profumi intensi di frutta fresca, dove si evidenzia sia al naso che al palato la ciliegia, lasciando un persistente retrogusto secco di mandorla.
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