martedì 27 giugno 2017

On an Israeli magazine of wine and food, the journalist and expert of wines Israel Parker, tells the story of innovative research, wine-related intolerance conducted by the International Wine Consulting and expert on Italian wines Sebastiano Ramello, and the certification brand " LOW HISTAMINES "born from it.

Sulla rivista di cibo e vino israeliana, il giornalista e esperto di vini Israel Parker, racconta la storia della ricerca, intolleranza alimentare legata al vino, condotta dal Consulente Internazionale di  Vini e esperto di vini Italiani Sebastiano Ramello, e il marchio di certificazione "LOW HISTAMINES" nato da essa

Below you link that leads to the original article page

Qui sotto il link che porta alla pagina dell'articolo originale

"LOW HISTAMINES" certified wines with histamines content below 0.5mg/liters, wines which, thanks to their quality and uniqueness, as indicated by various doctors, nutritionists and neurologists, may also be suggested for wine sensitive and istamines food intolerant 

"LOW HISTAMINES" garantisce vini con contenuto di istamine inferiore a 0,5mg/litro, vini che grazie alla loro qualità e unicità, come già indicato da diversi medici, nutrizionisti e neurologi, possono anche essere consigliati a sensibili ai vini e intolleranti alimentari alle istamine

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

LOW HISTAMINES - www.lowhistamines.com - info@lowhistamines.com